Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside i Nyheter i Nyheter 2000

Nyheter 2000

Det gode arbeidet på topp i EU

- "Det gode arbeidet" vil stå sentralt når Sverige overtar formannskapet i EU første halvår 2001, sier statssekretær Anna Ekström i det svenske næringsdepartementet til Arbeidsliv i Norden. Hun er ansvarlig for planleggingen av formannskapet på sysselsettingsområdet.

Det gode arbeidet på topp i EU - Les mer…

Nytt finskt lagförslag stärker de korttidsanställdas rättigheter

Efter fem års arbete och omfattande tvister och diskussioner är Finland på väg att få en ny arbetsavtalslag. Lagförslaget har godkänts av regeringen och förväntas tas av riksdagen innan jul. Några av tvisteämnena har varit kollektivavtalets bindande verkan, en förstärkning av de korttidsanställdas rättigheter och ett starkare uppsägningsskydd.

Nytt finskt lagförslag stärker de korttidsanställdas rättigheter - Les mer…

Ny strategi for det nordiske arbeidsmarkedet

Endringene i det nordiske arbeidsmarkedet fører til mangel på kvalifisert arbeidskraft innenfor en rekke områder. Det fastslo den danske arbeidsminister Ove Hygum i sitt hovedinnlegg om strategien for arbeidsmarkedspolitikken i Norden under Nordisk Råd på Island.

Ny strategi for det nordiske arbeidsmarkedet - Les mer…

Sysselsetting i kunnskapsøkonomien

- Europas årlige Employment Week er en mulighet til å holde seg oppdatert om utviklingen på arbeidsmarkedet og informert om de utfordringene vi står overfor, sa EU-kommisjonær Anna Diamantopoulou i sin åpningstale på den 9. europeiske sysselsettingskonferansen.

Sysselsetting i kunnskapsøkonomien - Les mer…

Side-alternativer

Nyhetsbrev

Motta Arbeidsliv i Norden gratis med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
This is themeComment