Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside i I fokus i I fokus 2005 i Jakten på det goda arbetet

Jakten på det goda arbetet

Hur ser den arbetsplats ut som får oss att gå till arbetet med glädje, som inte tömmer oss på energi utan som tvärtom stimulerar livets övriga delar? Hållbarhet står på agendan. Uppmärksamhet har främst riktats på företagens sociala ansvar för en bärkraftig utveckling. Nu fokuseras allt oftare på arbetets betydelse för hållbarhet, både som ett mål i sig men också som ett medel för ett bärkraftigt samhälle.
Snøhetta vågar vara annorlunda och jämställda på samma gång

Snøhetta vågar vara annorlunda och jämställda på samma gång

Med en gång som man kommer in på norska Snøhettas kontor känner man att här sker det något spännande. I det som tidigare var ett stort garage för hamnväsendet, med en utsikt mot Oslofjorden som är hänförande genom de stora glasfönstren, sitter 50 personer och ritar framtiden.

Snøhetta vågar vara annorlunda och jämställda på samma gång - Les mer…

Hållbart arbete för hållbar utveckling

Hållbart arbete för hållbar utveckling

Det goda arbetet verkar inte kännetecknas av några nationella egenheter. När fokus riktas mot det som skapar ett hållbart arbete är de nordiska länderna i överensstämmelse med många övriga länder. Det handlar om att bli sedd och lyssnad till. Om att ha ett tempo som det går att leva med och resurser och redskap som är anpassade till det man ska göra. Inte minst viktigt är att känna mening med det man gör. Frågan är om det är möjligt att skapa hållbara arbetsplatser i en tid då arbetslivet är i ständigt omvandling?

Hållbart arbete för hållbar utveckling - Les mer…

Side-alternativer

Nyhetsbrev

Motta Arbeidsliv i Norden gratis med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
This is themeComment