Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside i Om oss i Kjære lesere
Om oss

Kjære lesere

|

Vi har den store glede å kunne presentere Arbeidsliv i Norden i et nytt design, med ny fargepalett og en ny måte å presentere innholdet på. Arbeidsliv i Norden er nå like leservennlig på ulike skjermstørrelser, enten du foretrekker mobil, nettbrett eller PC.

Tallene viser at lesertallet er sterkt stigende og abonnementstallet jevnt økende. Det mest interessante er økningen i lesning på mobil og nettbrett. For å yte bedre service og tiltrekke oss nye lesere, har vi lagt om designet slik at det fungerer godt på alle plattformer.

På Smartphone kan du lese sak for sak, og søke så mye du vil. Det er den raske vei, ikke minst når du er på farten. Vi gir gratis tilgang til alt stoffet som er publisert siden årtusenskiftet, og det er fortsatt gratis å abonnere på våre nyhetsbrev. Over halvparten leser oss på PC, og for dem gir PC’en det mest utfyllende og oversiktlige bildet av det vi ønsker å formidle om arbeidslivet i de nordiske landene.

Arbeidsliv i Norden er blitt mer tilgjengelig. Vi har samtidig blitt medlem av Fagpressen i Norge, og er fra tidligere medlemmer i profesjonelle organisasjoner nasjonalt og internasjonalt.
Dette er viktig i en tid da mediebildet er i kraftig endring. Veksten i sosiale medier, innholdsreklame og nedskjæringer i pressen, gjør at det til tider kan være vanskelig å få en oversikt over hvem avsender av artikler og budskap er. Arbeidsliv i Norden er tuftet på en fri og uavhengig journalistikk. Det er en publikasjon under redaktøransvar, vi finansieres av embetsmanns komitéen under arbeidsministrene i Nordisk ministerråd og utgis av Arbeidsforskningsinstituttet som er en del av Høyskolen i Oslo og Akershus.

Vil du vite mer OM OSS er det to veier å gå, både knappen MENY og INNHOLD funker. Her står vår virksomhetside og en oversikt over alle faste medhjelpere: faste ansatte og frilansere. Vi arbeider sammen med de mest erfarne journalistene med nordisk arbeidsliv som arbeidsfelt.
Under INNHOLD kan du velge I FOKUS der vårt siste tema er presentert på en samlet måte. Utfordringene som topper nordisk samarbeid nå er tilstrømmingen av flyktninger og innvandrere. I Arbeidsliv i Norden ser vi på konsekvensene for landene og for samarbeidet. Hvem ville vel trodd da vi i 2014 feiret 60-års jubileet for samarbeid på arbeidsmarkedsområdet at den nordiske passunionen skulle kunne bli truet, eller at Schengensamarbeidet kunne bryte sammen. I Arbeidsliv i Norden følger vi både det som faktisk skjer i landene og diskuterer virkningene av utviklingen.

Under PORTRETT kan du få et raskt og oversiktlig bilde av alle portrettene vi har publisert siden starten i 2000. Her kommer månedens navn for oss til orde, enten det er ministere, fagforeningsledere, arbeidsgiverrepresentanter eller andre meningsbærende personer. Når den nye lederen for NAV i Norge tiltrer, er det viktig å formidle hva hun står for til et bredere publikum også utenfor Norge. Lesertallene viser at det er stoff som interesserer våre lesere.

Noen av våre mest søkte artikler er ikke nødvendigvis publisert den siste måneden eller siste året. Det kan være artikler og faktisk NYHETER som er flere år gamle, men som fortsatt er relevante i sitt innhold. «Den nordiske modellen» er et flittig brukt søkeord og det burde være vår styrke å formidle de nordiske landenes ulike arbeids- og velferdsmodeller på godt vis.
Dette er tredje gang vi legger til rette for å nå ut til leserne på en ny og bedre måte. Vi startet på papir i 2000. Med lesere i mange land, var vi tidlig ute med å legge om til et digitalt design og i 2009 sendte vi ut vårt første nyhetsbrev på e-post for å nå leserne på en hurtigere og mer effektiv måte. Nå er vi enda lettere tilgjengelig.

Ta for deg og les det som har interesse. Vi håper du får en god og utviklende opplevelse. Lykke til!

h
This is themeComment