Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside

Search results

5 treff samsvarer med søkekriteriene dine. Sortèr etter relevans · dato (siste først) · alfabetisk
"Pappaledigheten extremt viktig för att få jämställdhet" tema
| Far og barn, Juni 2018

"Pappaledigheten extremt viktig för att få jämställdhet"

- Dagens regler för pappaledigheten gör att arbetsgivarna får för stora möjligheter att förhandla med männen om de ska ta ut pappaledigheten eller inte. Vi borde få mindre flexibla lösningar, säger Anne Lise Ellingsæter, som ledde en statlig norsk utredning om föräldraledigheten. Den föreslog att 20 veckor skulle reserveras för pappan.
Plattformgigantene er lønnsomme - men de skaper få nye jobber tema
| Juni 2018

Plattformgigantene er lønnsomme - men de skaper få nye jobber

Den digitale revolusjonen kommer til å endre arbeidslivet i vårt århundre fullstendig, akkurat som den industrielle revolusjonen gjorde det. Men teknologi kommer til å skape en rekke nye typer jobber og utfordringer når samfunnet går fra å være avhengig av muskelkraft og intelligens til datakraft, mener professorene Bo Dahlbom og Ragnar Torvik.
debatt
| Juni 2018

Nye tendenser gir nye perspektiver

Forskning og utredning gir viktige innspill til den politiske debatten, til politikkutvikling og til implementeringen av politiske tiltak, sa Norges arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie da hun åpnet konferansen The Nordic Work Life Conference 2018 på OsloMet nylig. Arbeidsliv i Norden setter ny kunnskap om likestilling, borgerlønn og digitalisering i Fokus.
Tema: Forskning gir innspill til ny politikk Ifokus
| Juni 2018

Tema: Forskning gir innspill til ny politikk

The Nordic Work Life Conference 2018 presenterte og diskuterte forskning omkring en rekke aktuelle og utfordrende tendenser i samfunnet. Arbeidsliv i Norden har valgt å belyse ny kunnskap om utvidelse av fedrekvoten i Norge, forsøk med borgerlønn i Finland og den nye plattformøkonomien.
Forskningsprojektet mot alla odds: Olli Kangas om medborgarlön i Finland tema
| Juni 2018

Forskningsprojektet mot alla odds: Olli Kangas om medborgarlön i Finland

Visar experimentet med medborgarlön i Finland att det är något att satsa på i framtiden? Det får vi först veta år 2020. Men på ett sätt har forskningsprojektet redan varit en succé – att det gick att genomföra överhuvudtaget.
This is themeComment