Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside

Search results

6 treff samsvarer med søkekriteriene dine. Sortèr etter relevans · dato (siste først) · alfabetisk
Københavns Kommune: arbejd baseret på tillid, ikke kontrol tema
| Sep 2016

Københavns Kommune: arbejd baseret på tillid, ikke kontrol

At styre og lede offentlige arbejdspladser med tillid kan være med til at løse de nordiske velfærdsstaters komplekse udfordringer, og Norden bør sammen udbrede erfaringer med tillidsbaseret styring og ledelse, opfordrer forskeren bag en ny afhandling om tillidsreformen i København.
Tillid gør arbejdspladsen mere innovativ tema
| Sep 2016

Tillid gør arbejdspladsen mere innovativ

Signe Jarvad er chef for 60 medarbejdere i Københavns fritids- og kulturforvaltning og ikke bleg for at træffe beslutninger, men forinden er alle relevante parter hørt, og mange beslutninger er lagt ud til medarbejderne. Det har givet større trivsel og innovationskraft, vurderer hun.
Nya sätt att leda sätter den nordiska modellen under press tema
| Sep 2016

Nya sätt att leda sätter den nordiska modellen under press

Nya styrmodeller hotar en lång tradition av medbestämmande inom nordiskt arbetsliv, hävdar norska forskare. Arbetstagarinflytandet minskar och därmed också möjligheterna till samarbete kring konstruktiva lösningar inom organisationer och verksamheter.
De nordiska länderna leder tillitsligan i världen tema
| Sep 2016

De nordiska länderna leder tillitsligan i världen

De nordiska länderna ligger i topp vad gäller tillit. Det betyder att människor törs samarbeta, vilket i hög grad påverkar ekonomin. Och finns det tillit föds ännu mer tillit.
Ta vare på tilliten! Ifokus
| Sep 2016

Ta vare på tilliten!

Tillit skapte ikke velferdsstaten, men velferdsstaten ville vært umulig uten tillit. Men nye modeller for styring og kontroll, utfordrer den nordiske modellen, viser forskning fra Arbeidsforskningsinstituttet. I København gikk de motsatt vei og innførte tillitsreformen.
debatt
| Sep 2016

Fortell, fortell! Hvorfor har vi det så bra i Norden?

Er kunnskapen om Den nordiske modellen i ferd med å forvitre? Gjør vi denne kraften som handler om samarbeid og relasjoner i arbeidslivet, og som er grunnlaget for vår velferd, til et honnørord uten resonans? Arbeidsliv i Norden belyser Den nordiske modellen gjennom hele denne septemberutgaven og kjerneverdiene samarbeid, tillit og medvirkning i tema Ta vare på tilliten!
This is themeComment