Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside i Om oss i Arbeidsliv i Norden
Arbeidsliv i Norden
Om oss

Arbeidsliv i Norden

|

Arbeidsliv i Norden er en nettavis med tekster av journalister og skribenter i de nordiske land. Vår nisje i medieverdenen er å produsere nyheter og artikler om arbeidslivet i et nordisk perspektiv. Ansvarlig redaktør er Berit Kvam

Redaksjonen består forøvrig av journalist Björn Lindahl og Kerstin Ahlberg, redaktör av EU & Arbetsrätt, som er vår faste bidragsyter på området arbeidsrett. Vi samarbeider dessuten med et nettverk av faste frilansere fra alle de nordiske landene. Vi samarbeider også med journalister i de selvstyrte områdene Færøyene, Grønland og Åland

Arbeidsliv i Norden har særlig fokus på spørsmål som berører arbeidsmarkedet, arbeidsmiljøet og arbeidsrettslige spørsmål knyttet til de nordiske modellene for organisering av arbeidslivet.

Arbeidsliv i Norden utgis av Arbeidsforskningsinstituttet, Høgskolen i Oslo og Akershus,  på oppdrag fra Nordisk Ministerråd. Samarbeidet mellom landene i Norden, mellom Norden og EU og forholdet til andre land og internasjonale organer som for eksempel ILO og OECD, er interessant for oss.

Arbeidsliv i Norden søker å synliggjøre hvordan trender innen sosiale medier, ny teknologi, digitalisering, globalisering og befolkningsutvikling påvirker arbeidslivet og stiller nye krav til myndigheter, organisasjonene i arbeidslivet, arbeidsgivere, fagforeninger og medarbeidere. Vi setter tema som et bærekraftig arbeidsmiljø, situasjonen på arbeidsmarkedet, migrasjon, ungdom og utsatte gruppers stilling, nyskaping og grønne arbeidsplasser i fokus. (Se I Fokus og Emner)

Vi publiserer artiklene på skandinaviske språk og utgir et gratis månedlig nyhetsbrev som e-post (unntatt i januar, juli og august). Hvis du ønsker det, kan du skrive ut nyhetsbrevet som et magasin på papir med fulle tekster og bilder. Vi har også en engelsk publikasjon, Nordic Labour Journal, der vi publiserer tekster på engelsk (se egen web

Vil du abonnere på nyhetsbrevet Arbeidsliv i Norden? Bestill ved å skrive inn din mailadresse i spalten for abonnement til høyre.

Vi vil svært gjerne høre hva du mener om nettavisen vi lager. Har du tips eller meninger om Arbeidsliv i Norden, send en e-post under vignetten Skriv til oss i venstre spalte.

Hvis du liker det du ser, fortell om oss til andre og verv en abonnent.

Vennlig hilsen

Berit Kvam, ansvarlig redaktør

les redaktørplakaten her

h
This is themeComment