Nyhetsbrev

Motta siste nytt fra Arbeidsliv i Norden med e-post. Nyhetsbrevet utkommer 9 ganger i året.

(Påkrevd)
Du er her: Forside

Search results for Bjørn Lønnum Andreassen

21 treff samsvarer med søkekriteriene dine. Sortèr etter relevans · dato (siste først) · alfabetisk
Bompengepartiet tredje størst i Bergen  nyhet
| Politikk

Bompengepartiet tredje størst i Bergen

Gamle partier har strevd med lav oppslutting i årevis og greier ikke å engasjere generasjoner, mens nye ensaks-parti entrer politikken. Politiske konstellasjoner endres mens vi venter på å se hvem som får innflytelse.
Kritisk med avlyste utenlands-drømmer for studenter nyhet

Kritisk med avlyste utenlands-drømmer for studenter

I mange yrker er det viktig med internasjonal erfaring, men koronapandemien legger drømmen om en fargerik CV i grus for mange.
Rambøll gjenåpner sine kontorslandskap - med fokus på smittevern nyhet
| Corona, HMS

Rambøll gjenåpner sine kontorslandskap - med fokus på smittevern

Ansatte hos firmaet Rambøll sitter gjerne i åpne kontorlandskap og ser samtidig behovet for de norske reglene for smittevern. Forskere maner til å være enda mer forsiktig.
 Sykehus vil doble antall helsefagarbeidere tema
| Mars 2020

Sykehus vil doble antall helsefagarbeidere

Er en høyere andel helsefagarbeidere en måte å effektivisere sykehusene? Sykepleiere ved St.Olavs hospital (STO) i Trondheim er positive til sykehusledelsens mål å øke antallet helsefagarbeidere. De gir gjerne fra seg oppgaver til helsefagarbeidere, men flere betingelser må på plass.
Renholdsyrket i ferd med å bytte kjønn nyhet
| Yrkesportrett

Renholdsyrket i ferd med å bytte kjønn

Renhold er i ferd å bli et mannsyrke. Tidligere var det nesten bare kvinner som svingte moppen. Nå tar særlig menn med innvandrerbakgrunn over ifølge en forskningsrapport fra Institutt for samfunnsforskning i Oslo.
Redaksjon om-oss

Redaksjon

Redaksjonen består av ansvarlig redaktør Björn Lindahl og faste frilansjournalister og fotografer i de nordiske landene og de selvstyrte områdene. I tillegg medvirker Kerstin Ahlberg som arbeidsrettsekspert og Lars Bevanger som oversetter.
Torstein Lerhol leder 700 ansatte - nå satser han på å bli ordfører tema

Torstein Lerhol leder 700 ansatte - nå satser han på å bli ordfører

Torstein Lerhol kan bare bevege et finger, men følte alltid at han kunne delta i samfunnet på lik linje med andre takket være støtten han fikk fra hjemkommunen Vang, i Oppland i Norge. Han har lyst å gi noe tilbake. Derfor satser han på å bli ordfører i høstens kommunevalg.
– Omgivelsene gjør oss handicapet tema

– Omgivelsene gjør oss handicapet

Kristine Ronæss Årdal har cerebral parese og noen omgivelser gjør integrering vanskelig. Gode holdninger og fysisk tilrettelegging er ofte enklere enn mange forstår, erfarer hun.
Trendbrudd for arbeidskriminalitet - eller kun pyntete fasader? nyhet

Trendbrudd for arbeidskriminalitet - eller kun pyntete fasader?

Arbeidstilsynet i Norge har funnet mindre kriminalitet i arbeidslivet i 2018. Flere tilsyn er gjennomført i forhold til årene før. Bedre samarbeid mellom etatene pekes på som en årsak, mens kritikere mener tilsyn som er varslet på forhånd hjelper lite.
Uropatrulje tipser myndighetene om arbeidslivskriminalitet nyhet

Uropatrulje tipser myndighetene om arbeidslivskriminalitet

Både i Norge og Sverige er virksomheter utenfor det offentlige kontrollapparatet etablert for å samle tips om useriøse aktører i byggebransjen. Arbeidsliv i Norden ble med Vidar Sagmyr i Byggebransjens uropatrulje i Trondheim på et vanlig oppdrag. Denne dagen ble han ikke truet på livet.
This is themeComment